top of page
  • Inge Dierickx

Boekenclub.

Lees met ons mee! 

Wij, Femke, Iris en Inge, lezen regelmatig boeken die we met elkaar bespreken om elkaar te enthousiasmeren of om in onze opdrachten te gebruiken. Nu lijkt het ons leuk om dit samen te doen met anderen, in de vorm van een ‘online’ boekenclub. Een boekenclub waarbij je anderen leert kennen én jouw kennis, mening en gedachten over het boek eens kan delen. Van klassiekers tot nieuwkomers, ontdek ze bij de Zilt boekenclub!  

Lijkt het jou ook leuk om aan te sluiten bij onze boekenclub, schrijf je dan in!  


Note: Elke keer wanneer we een nieuw boek introduceren kan je je inschrijven, je zit dus niet vanzelfsprekend vast aan deze boekenclub.   


Aftrap: ‘Van wie is de gebarsten WC-tegel?’ - Watze Hepkema   

We starten met een recent uitgekomen boek ‘Van wie is de gebarsten WC tegel?’ geschreven door Watze Hepkema. Een boek voor leidinggevenden of iedereen die met leidinggevenden te maken heeft 😉 Kortom iedereen is welkom.  

In ‘Van wie is de gebarsten wc-tegel’ presenteert Watze Hepkema een radicaal andere besturingsvisie. Als bestuurders en managers zich in sectoren als de zorg en het onderwijs niet meer bemoeien met de primaire processen, vloeit het eigenaarschap terug naar de mensen die hun vak verstaan: de professionals. ‘Beslissingen hoeven niet langer drie keer naar boven en naar beneden. Dan gaat alles ineens sneller en korter en dan gaat het swingen.’ 

Lees meer over het boek in het interview dat is gehouden met Watze - Watze Hepkema: ‘Bestuurders moeten zich bescheiden opstellen’ - Boekblog - Managementboek.nl  


3 online lunchsessies en 1 livesessie met auteur Watze Hepkema 

Voor dit boek zien we elkaar 3 keer online om kennis te maken en de inhoud te bespreken. Tussen de sessies door heb je tijd om het boek te lezen.  

Wat kan je verwachten? 

  • 1e online bijeenkomst – 10 september ’24 van 12.30 tot 13.30 uur 

We maken kennis met elkaar, de auteur en het boek ‘Van wie is de gebarsten WC-tegel’.  

  • 2e online bijeenkomst – 15 oktober ’24 van 12.30 tot 13.30 uur 

We bespreken het eerste deel van het boek 

  • 3e online bijeenkomst – 12 november ’24 van 12.30 tot 13.30 uur 

We bespreken het tweede deel van het boek 


Save the date 

Op 27 november ’24 organiseren we een live interactieve bijeenkomst met de auteur rond het thema eigenaarschap. Tijdens deze bijeenkomst zal de auteur Watze Hepkema zelf aan sluiten voor een vraag & antwoorden sessie we aan de slag met het thema eigenaarschap.  

De bijeenkomst is op 27 november 2024 van 13.00 - 17.00 uur. Locatie en meer info over het event volgt nog. Dit is ook afhankelijk van de inschrijvingen en waar iedereen zich in Nederland bevindt. 


Kosten 

Per persoon eenmalig: € 45,- excl. boek. 

  

Inschrijven 

Inschrijven kan door je gegevens (naam, adres, factuurgegevens) te sturen naar inge@burozilt.nl. Na betaling van de factuur ben je definitief ingeschreven.  

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je deze ook stellen aan Inge.  


Leuk als je met ons mee leest en duikt in de wereld van Wie is de gebarsten WC-tegel, waar ligt het eigenaarschap nou eigenlijk? 

 


Comments


bottom of page